Lesaanbod

Kleuterdans (vanaf de 2e kleuterklas):img_0810

De danslessen voor kleuters richten zich op de globale motorische ontwikkeling van het kind (coördinatie, motoriek en lenigheid).
De kinderen leren spelenderwijs dansen op hun geliefkoosde muziek waardoor hun dansvreugde en creativiteit aangewakkerd worden.

 


Jazzdans/Showdans:

18-8
Vanaf het 1e leerjaar kunnen kinderen zich bekwamen in jazzdans en showdans. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het inoefenen van passenmateriaal en worden verschillende dansante combinaties aangeleerd.

 

Moderne dans:
17-6-copy
Vanaf het 4e leerjaar kan moderne dans gevolgd worden bovenop de basisles jazz- en showdans. Moderne dans steunt op de klassieke ballettechnieken. Choreografieën worden aangeleerd op hedendaagse muziek.

 


Hip hop/ragga:

24-13
Vanaf het 4e leerjaar worden jongeren ondergedompeld in een ruime waaier aan dansstijlen en kan hip hop als extra les gevolgd worden.

 

 

Kadans Haacht (wedstrijdgroep):

Kadans is een aparte onderneming voor dansers die graag op de planken staan. Deze groepen nemen deel aan danswedstrijden, verzorgen gastoptredens op bedrijfsfeesten of kinderevenementen en staan sinds 2012 samen met zangeres Laura Omloop op de planken en doorkruisen grote podia doorheen België.